در میان ۴۷ گروه پژوهشی فنی مهندسی جهاددانشگاهی صورت گرفت :

کسب رتبه دوم پژوهش توسط گروه پژوهشی مهندسی مکانیک پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاددانشگاهی استان خوزستان

گروه پژوهشی مهندسی مکانیک پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاددانشگاهی خوزستان در ارزیابی سالانه موفق به کسب رتبه دوم درمیان ۴۷ گروه پژوهشی فنی مهندسی جهاددانشگاهی کل کشور گردید .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، گروه پژوهشی مهندسی مکانیک پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاددانشگاهی خوزستان در ارزیابی سالانه موفق به کسب رتبه دوم درمیان 47 گروه پژوهشی فنی مهندسی جهاددانشگاهی کل کشور گردید .

دکتر حسن محمدی مجد ، ریاست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان باتبریک این موفقیت به جامعه دانشگاهی و پژوهشی خوزستان گفت : توجه به نیازهای اساسی صنعت و گام برداشتن درراستای حل مشکلات صنعت ، موجب شده است که گروه پژوهشی مهندسی مکانیک پژوهشکده تکنولوژی تولید همواره جزء پیشگامان عرصه پژوهش و بومی سازی فناوری های نوین باشد.

وجود نیروهای جوان، متخصص، متعهد و مجاهد درعرصه علم وفناوری یکی دیگر از دلایل موفقیت این گروه پژوهشی می باشد .