قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان خبر داد :

یکم آبان ماه ، آخرین مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی موسسه

۲۹ مهر ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۳ کد : ۷۶۸۰۸ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان، یکم آبان ماه را آخرین مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان اعلام کرد .
یکم آبان ماه ، آخرین مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی موسسه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان ، دکتر امین عطارزاده ، قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان ، یکم آبان ماه را آخرین مهلت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی موسسه اعلام کرد .

دکتر عطارزاده با خوب برشمردن فرآیند ثبت نام ، استقبال پذیرفته شدگان از ثبت نام در این موسسه را خوب ارزیابی کرد

وگفت : ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی از 26 مهرماه آغاز شده و تا یکم آبان ماه ادامه دارد .

وی با اشاره به اینگه موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان در 14 کدرشته کارشناسی دانشجو می پذیرد عنوان کرد :

این رشته ها شامل آموزش زبان انگلیسی، زبان وادبیات انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی، حسابداری، مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، مدیریت دولتی، روانشناسی، مشاوره، مهندسی معماری، مهندسی معماری داخلی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران و مهندسی برق است .

قائم مقام موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان گفت : از مزایای تحصیل در موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان می توان به بهره مندی از وام های قرض الحسنه صندوق دانشجویان جهاددانشگاهی کشور و استفاده از مراکز درمانی جهاددانشگاهی اشاره کرد .

همچنین دانشجویان پذیرفته شده، وارد زیست بوم علم و فناوری جهاددانشگاهی می شوند . این زیست بوم شامل چندین زیرشاخه ازجمله بهره مندی از امکانات و دوره های مهارت آموزی و استفاده از  امکانات مراکز TMC و ... است .