شناسایی نیازهای پژوهشی و فناورانه صنایع استان خوزستان در نشست مشترک جهاددانشگاهی و سازمان ها و شرکتهای صنعتی استان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان به همراه مدیران و کارشناسان گروه های پژوهشی پژوهشکده تکنولوژی تولید و موسسه آموزش عالی سازمان در سلسله جلسات بررسی نیازهای صنایع مختلف استان خوزستان حضور یافتند.
این نشستها با هدف شناسایی و اعلام نیازهای فناورانه و پژوهشی صنایع بزرگ استان برگزار شد. در این جلسات که نمایندگانی از سازمانها و شرکتهای بزرگ صنعتی استان حضور داشتند، مهمترین نیازهای پژوهشی و فناورانه این مجموعهها مطرح و بررسی شد.
نیازهای فناورانه سازمان آب و برق خوزستان در این نشست، مهندس قادسی، نماینده سازمان آب و برق خوزستان، با اشاره به برخی اولویتهای این سازمان، تولید پنلهای خورشیدی، مقرهها و تیرهای برق بتنی ضد سولفاته، یراقآلات فلزی ضدخوردگی شبکه برق و همچنین کلیدهای گازی SFX برای تابلوهای کنترل را از جمله نیازهای اصلی این سازمان برشمرد.
فرآیند پذیرش پروپوزالهای علمی در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب دکتر گلستانباغ، نماینده شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ضمن توضیح فرآیندهای پذیرش پروپوزالهای علمی، اعلام کرد: «این شرکت با آغوش باز پذیرای طرحهای علمی و کاربردی است و پژوهشگران میتوانند با رعایت فرآیندهای تعریفشده، پروپوزالهای خود را ارائه کنند.» وی بر اهمیت پیگیری مستمر پژوهشگران برای تکمیل و اجرای طرحها تأکید کرد.
نیازهای فناورانه شرکت نفت و گاز اروندان دکتر نویری، نماینده شرکت نفت و گاز اروندان، ضمن تشریح فعالیتهای این شرکت در برداشت نفت از میادین غرب کارون، تأکید کرد: «این شرکت به طرحهایی که دارای سنجش میدانی باشند، اولویت میدهد.» وی استخراج نفت فوقسبک از میدان نفتی دارخوین، استخراج نفت فوقسنگین با استفاده از پمپهای خاص، ازدیاد برداشت از میادین نفتی، شناسایی ردیابهای آبی و گازی برای تزریق در چاه، روشهای انگیزش و رفع موانع آسفالتین، تغییر فرمولاسیون اسیدکاری و دیجیتالسازی میادین نفتی را از مهمترین نیازهای شرکت برشمرد.
ضرورت هوشمندسازی عملیات حفاری در شرکت ملی حفاری ایران در پایان، دکتر حامد عامری، نماینده شرکت ملی حفاری ایران، بر لزوم توسعه فناوریهای هوشمند در حوزه حفاری تأکید کرد. وی طراحی و ساخت سامانه هوشمند پایش سوابق کارکرد رشته حفاری (RFID)، تولید تگها و ریدرها، اجرای این فناوری روی لولههای حفاری و توسعه سامانه نرمافزاری خوانش تگها را از جمله نیازهای کلیدی این شرکت عنوان کرد و افزود: «اجرای این پروژهها بر روی ۵۰ دکل حفاری در دستور کار قرار گرفته است.» این جلسات با هدف گسترش همکاریهای پژوهشی و رفع نیازهای فناورانه صنایع و ایجاد فرصتی برای ارتباط مؤثر میان دانشگاه و صنعت برگزار گردید.
نظر شما :