مرحله مقدماتی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در خوزستان برگزار شد

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۲۱:۱۳ کد : ۹۴۰۲ فرهنگی
مرحله مقدماتی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، مرحله استانی در خوزستان، امروز ۱۸ تیرماه با راه یابی دو تیم «اندیشه» و «روشنگران» به مرحله نهایی، در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، در مرحله مقدماتی این مسابقات از میان چهار تیم شرکت کننده از دانشگاه‌های استان، دو تیم «دکتر دیالمه» از دانشگاه شهید چمران اهواز در موضع موافق و تیم «اندیشه» از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در موضع مخالف با گزاره "بی تفاوتی اجتماعی مردم نتیجه سوءمدیریت مسئولان کشور است" به رقابت پرداختند که تیم اندیشه با کسب بیشترین امتیاز، پیروز این مسابقه شد و به مرحله فینال راه یافت.

همچنین براساس قرعه کشی، دو تیم «روشنگران» و «ققنوس» از دانشگاه شهید چمران اهواز باید با گزاره "عملکرد ایران پس از خروج آمریکا از برجام قابل قبول بوده است" با یکدیگر رقابت می‌کردند که با توجه به انصراف تیم ققنوس، براساس مقررات مسابقات تیم روشنگران به‌عنوان پیروز این مسابقه شناخته شد و به مرحله نهایی راه پیدا کرد.

داوری این مرحله از مسابقات را دکتر منصور امین، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دکتر سیدمحسن آل سیدغفور، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز و دکتر نوید سیاه پلو، عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان بر عهده داشتند.

مرحله نهایی این مسابقات برای معرفی تیم برگزیده به مرحله منطقه ای، سه‌شنبه 25 تیرماه میان دو تیم اندیشه و روشنگران برگزار می‌شود.

این مسابقات به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان و با همکاری دانشگاه‌های استان برگزار شد.

کلید واژه ها: مناظره