استاندار خوزستان ۲۰ سالگی ایسنا را تبریک گفت

۲۳ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۶ کد : ۱۴۰۵۱ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
استاندار خوزستان با صدور پیامی، ۲۰ سالگی ایسنا را تبریک گفت.
استاندار خوزستان ۲۰ سالگی ایسنا را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان،در متن پیام تبریک غلامرضا شریعتی آمده است:

"بسم الله الرحمن الرحیم در عصر حاضر، اطلاع رسانی و آگاهی، اهمیت فراوان داشته و رسانه به عنوان ابزار اصلی انتقال اطلاعات، اهمیت ویژه ای نزد دولت ها و نظام های سیاسی و مردمی دارد. در این میان، رسانه های جمهوری اسلامی ایران، رسانه هایی اخلاق مدار و پایبند به اصول انسانی، علاوه بر توجه به اصول حرفه ای در فرآیند تولید و انتشار اطلاعات، همواره اخلاق را سرلوحه کار خود قرار داده اند و این ویژگی، وجه تمایز رسانه های کشور اسلامی مان است.

ایسنا؛ رسانه اخلاق، امید و آگاهی

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) که اکنون دو دهه از فعالیتش در کشور می گذرد، در سال ۱۳۷۸ و بر پایه یک ایده کارآمد (هر دانشجو یک خبرنگار) شکل گرفت و فصل جدیدی در فضای رسانه ای کشور گشود و موجب تسری گفتمان دانشجویی و نخبگانی کشور به عرصه خبر شد. این رسانه که با پیام مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کنید"، کار خود را آغاز کرد، در بیست سال گذشته بر امیدها در عرصه های مختلف کشور افزوده و در مسیر ایجاد اخلاق و تفاهم در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، علمی و فرهنگی حرکت کرده است. اینجانب ضمن تبریک بیست سالگی ایسنا، اظهار امیدواری می کنم که این رسانه وزین در سال های آتی، به خلاقیت های خود در عرصه اطلاع رسانی و آگاهی جامعه ادامه داده و شاهد توسعه گفتمان نخبگانی در جامعه، از طریق این خبرگزاری باشیم.

غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان"