بازدید وزیر نفت از پروژه‌های جهاد دانشگاهی در اهواز

۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۹ کد : ۱۶۱۹۶ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری
بیژن زنگنه در سفری یک روزه به اهواز، از دو پروژه جهاد دانشگاهی در زمینه ساخت قطعات مورد نیاز صنعت نفت بازدید می‌کند و قرارداد جهاد دانشگاهی و شرکت متن نیز در حضور وی منعقد می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، وزیر نفت بعدازظهر دوشنبه، ۲۸ بهمن ماه وارد فرودگاه بین‌المللی اهواز می‌شود و در روز دوم سفر خود به خوزستان در روز سه‌شنبه، ۲۹ بهمن ماه، از خط تولید مته‌های حفاری جهاددانشگاهی خوزستان بازدید می‌کند.

وی پس از آن قرارداد (B.O.O) واحد فرآورش پیش‌ساخته (Skid Mounted) در میدان نفتی مشترک آزادگان جنوبی
بین شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن) و جهاد دانشگاهی در حضور وزیر نفت و رییس جهاد دانشگاهی امضا می‌شود.

رونمایی از دکل حفاری ساخت جهاد دانشگاهی در اهواز نیز از دیگر برنامه‌های بیژن زنگنه در سفر به خوزستان خواهد بود.