تولید ژل ضدعفونی کننده در جهاد دانشگاهی خوزستان

۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۲ کد : ۱۶۶۲۱ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری
رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان از تولید ژل ضدعفونی کننده دست در پژوهشکده تکنولوژی تولید این سازمان خبر داد.
تولید ژل ضدعفونی کننده در جهاد دانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، سیدعلیرضا علوی با اعلام این خبر گفت: با توجه به شرایط موجود و ضرورت تامین مواد ضدعفونی کننده برای توزیع عمومی و قطع زنجیره انتقال کروناویروس از طریق رعایت بهداشت فردی، پژوهشگران جهاددانشگاهی خوزستان از هفته گذشته به سرعت وارد عمل شده و موفق به تولید ژل ضدعفونی کننده دست شدند.

وی افزود: مجوز تولید این ژل روز گذشته از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز صادر شده و به این ترتیب ژل های تولید شده از روز دوشنبه آینده در داروخانه ۱۳ آبان وابسته به جهاددانشگاهی توزیع عمومی خواهند شد.

کلید واژه ها: کرونا ژل ضدعفونی جهاددانشگاهی خوزستان