آیین تقدیر از خبرنگاران و عکاسان ایسنا و ایکنا خوزستان برگزار شد

۱۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۴ کد : ۲۱۵۶۱ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
آیین تقدیر از خبرنگاران و عکاسان ایسنا و ایکنا خوزستان برگزار شد

در نشستی صمیمی به مناسبت روز خبرنگار، از خبرنگاران و عکاسان خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا خوزستان قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، آیین تکریم از خبرنگاران و عکاسان خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا خوزستان، امروز (۱۹ مرداد ۹۹) با حضور سید علیرضا علوی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، محمدامین صالحی‌نژاد معاون فرهنگی سازمان و جمعی از عکاسان و خبرنگاران ایسنا و ایکنا برگزار شد.
در این مراسم علوی از زحمات شبانه‌روزی خبرنگاران و عکاسان و پوشش اخبار مختلف به ویژه در چند ماه اخیر، با توجه به شرایط کشور از نظر شیوع کرونا، تقدیر کرد.
در این مراسم خبرنگاران و عکاسان هر دو مجموعه ایسنا و ایکنا نیز به طرح دغدغه‌ها و مسایل مختلف کاری خود پرداختند و در پایان نیز از خبرنگاران و عکاسان تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: آیین تقدیر خبرنگاران عکاسان عکاسان خبرگزاری ایسنا و ایکنا سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان