رییس جهاد دانشگاهی خوزستان درگذشت مادر شهید حسن حزباوی را تسلیت گفت

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۷:۱۳ کد : ۲۲۸۷۶ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
رییس جهاد دانشگاهی خوزستان درگذشت مادر شهید حسن حزباوی را تسلیت گفت

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با صدور پیامی درگذشت «حاجیه خانم حلیمه حزباوی» مادر گرامی شهید مدافع حرم «حسن حزباوی» را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، سیدعلیرضا علوی در این پیام تصریح کرده است:
مادران معزز شهدا که فرزندان عزیز خویش را در راه عظمت ایران اسلامی و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی تقدیم کرده‌اند، شیرزنانی هستند که سال‌ها رنج هجرت لاله‌های پرپرشان را به جان خریدند و با آرامشی مثال‌زدنی و به رسم ادای وظیفه، پای عهد خود ماندند.
درگذشت بانوی مؤمنه "حاجیه خانم حلیمه حزباوی" مادر گرامی شهید معزز و مدافع حرم «حسن حزباوی»، را به خانواده محترم حزباوی و همچنین همکاران جهاد دانشگاهی خوزستان تسلیت عرض می‌نمایم.
از درگاه پروردگار متعال علو درجات برای آن مرحومه مغفوره و بردباری برای بازماندگان مسألت دارم. امید آن‌که به فضل الهی در جوار فرزند شهیدش مشمول مقام رضا و قرین رحمت ربوبی گردند."
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، شهید مدافع حرم "حسن حزباوی" دانشجوی مجتمع آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان بود که در سال 1393 در دفاع از حریم اهل بیت‌ (ع) در سوریه به شهادت رسید.

کلید واژه ها: مادر شهید حلیمه حزباوی مادر شهید جهاددانشگاهی خوزستان