آیین پایانی جشنواره ملی خاطره‌گویی «آنچه دیدی بگو» برگزار شد

۰۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۷ کد : ۴۴۱۸۷ اخبار برگزیده فرهنگی
آیین پایانی جشنواره خاطره‌گویی "آنچه دیدی بگو" چهارم خردادماه ۱۴۰۱، همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر و گرامی‌داشت روز مقاومت مردم دزفول برگزار شد.
آیین پایانی جشنواره ملی خاطره‌گویی «آنچه دیدی بگو» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، با پایان یافتن جشنواره ملی خاطره‌گویی آنچه دیدی بگو با محوریت بمباران شهری در هشت سال دفاع مقدس، نفرات برتر این مسابقه معرفی شدند.

محبوبه امینی‌بازیانی (از کرمانشاه)، مینا منجم‌زاده (از دزفول) و شمسی وفایی (از کرمانشاه) به ترتیب نفرات اول تا سوم این جشنواره شدند.

همچنین سیده نجات حسینی، مژگان پرتوی، فاطمه فروغی‌فرد، محمد چاووشیان، سمیه اسدیان، معصومه درخشان و امیرمحمد عوض‌پور به عنوان نفرات شایسته تقدیر معرفی شدند که جوایزی به آنها تعلق خواهد گرفت.

برنامه ریزی شده که کتابی بر اساس خاطرات رسیده به دبیرخانه این جشنواره، چاپ و منتشر شود.

این جشنواره از سوی مرکز مطالعات و روایت پژوهی دفاع مقدس معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان برگزار شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خوزستان خاطره گویی