اخذ مجوز ۲ رشته جدید کارشناسی ارشد در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

۰۲ تیر ۱۴۰۱ | ۲۰:۴۲ کد : ۴۵۱۹۰ اخبار برگزیده آموزشی
مجوز رشته‌های "افزاره‌های میکرو و نانو الکترونیک" و "آموزش زبان انگلیسی" در مقطع کارشناسی ارشد برای موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان صادر شد.
اخذ مجوز ۲ رشته جدید کارشناسی ارشد در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، با موافقت دفتر گسترش وزارت علوم، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان برای ترم مهرماه سال جاری در دو رشته جدید "افزاره‌های میکرو و نانو الکترونیک" با کد رشته ۱۹۴۷۴ و "آموزش زبان انگلیسی" با کد رشته ۱۳۲۸۱ در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو خواهد داشت.

داوطلبان مجاز به انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد سال 1401 می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و تکمیل فرم انتخاب رشته، رشته‌های کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان را بر اساس شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنما انتخاب کنند.

گفتنی است؛ در حال حاضر ۳۲ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در این موسسه دایر است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خوزستان موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی خوزستان