برگزاری جشنواره مجازی نشریات دانشجویی با مشارکت جهاد دانشگاهی

۰۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۷ کد : ۱۶۹۱۳ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
جشنواره نشریات دانشجویی شهید سید محمد حکیم به صورت مجازی، با همکاری معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می شود.
برگزاری جشنواره مجازی نشریات دانشجویی با مشارکت جهاد دانشگاهی

جشنواره نشریات دانشجویی شهید سیدمحمد حکیم در دانشگاه علوم پزشکی اهواز بهصورت مجازی با همکاری معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار میشود و دانشجویان از ۲۰ فروردین تا ۵ اردیبهشت فرصت دارند تا مطالب خود را بارگذاری کنند. پس از آن نیز نشریات داوری و برگزیدگان معرفی میشوند.

محورهای جشنواره شامل تیتر، خبر، طنز، سرمقاله و یادداشت، کاریکاتور، طرح روی جلد، گرافیک، صفحه آرایی، گزارش و مصاحبه است. علاقهمندان برای شرکت در این جشنواره و بارگذاری مطالب میتوانند به نشانی http://conf.jahadp.ir مراجعه کنند.

این جشنواره درون دانشگاهی است اما علاوه بر دانشجویان علوم پزشکی اهواز، دانشجویان موسسه جهاد دانشگاهی اهواز نیز میتوانند با هماهنگی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی در این جشنواره شرکت کنند.

در پایان این جشنواره از سه نشریه برتر بهصورت ویژه تقدیر میشود و به نفرات اول و دوم هدایای نقدی تعلق میگیرد.