"سیل همدلی" منتشر شد

۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۲ کد : ۲۱۲۰۰ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان فرهنگی
"سیل همدلی" منتشر شد

کتاب "سیل همدلی" با هدف ثبت تجربیات مدیریتی سیلاب خوزستان با مشارکت جهاد دانشگاهی خوزستان منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، کتاب "سیل همدلی" که به مستندسازی تجربیات مدیریتی سیل خوزستان اختصاص دارد، از سوی استانداری خوزستان و با مشارکت جهاد دانشگاهی خوزستان به عنوان مجری پروژه، تدوین و منتشر شد.
غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان در بخشی از مقدمه این کتاب آورده است: "مستندسازی و گردآوری دستاوردهای تجربی و علمی حاصل از هم‌افزایی همه نیروهای حاضر در صحنه بحران موجب حفظ و نگهداری تجارب مفید و ارزنده کسب شده در اینگونه حوادث و اتفاقات گردیده و ظرفیتی ضروری جهت انتقال و استفاده از این گنجینه علمی و تجربی می‌باشد."
همچنین مهدی مکارمی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری خوزستان نیز در ابتدای این کتاب نوشته است: " پروژه پژوهشی "مستندسازی تجربیات مدیریت بحران سیل اخیر" مجموعه‌ای مدون و ارزشمند از مصاحبه‌های عمیق پژوهشگران تحقیق با مدیران و دست‌اندرکاران درگیر با بحران سیل فروردین‌ماه 1398 استان خوزستان است که نتایج حاصل از آن اندوخته‌ای علمی شامل عناصر ساختاری، انسانی و اجتماعی و ارائه استراتژی و راهکارهای مناسب (دانش ضمنی کسب شده از کلیه فرآیندهای تصمیم‌گیری) جهت پیش‌بینی، پیش‌گیری و مدیریت بحران‌های بعدی است."
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، شناسایی دانش ضمنی موجود در حوزه مدیریت بحران سیل استان خوزستان در بهار سال 1398، تبدیل دانش ضمنی شناسایی شده به دانش صریح از طریق مستندسازی روش‌مند و ضابطه‌مند آن و در دسترس گذاردن دانش صریح مستند شده، از جمله اهداف پیگیری شده در این پروژه مستندسازی است.
این کتاب در یک‌هزار نسخه از سوی نشر خوزان منتشر شده است.

کلید واژه ها: سیل همدلی کتاب کتاب سیل همدلی مستندسازی نشر خوزان