انتصاب سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

۱۵ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۲ کد : ۵۵۰۲۴ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
با حکمی از سوی رییس جهاددانشگاهی، دکتر حسن محمدی مجد به عنوان سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان خوزستان منصوب شد.
انتصاب سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، رئیس جهاد دانشگاهی طی حکمی، دکتر حسن محمدی‌ مجد را به عنوان سرپرست این سازمان جامع استانی منصوب کرد. همچنین دکتر مسلمی نائینی از تلاش‌های مهندس رحیم امیری در مدت تصدی سرپرستی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان قدردانی کرد.

در متن این حکم آمده است:

انتظار میرود نسبت به استفاده از کلیه ظرفیت های معنوی مادی و سرمایه های انسانی جهاددانشگاهی به ویژه تقویت نقش آفرینی اعضای آن سازمان در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر ارتقاء ،جهاددانشگاهی گسترش فضای انقلابی و ارتقاء علمی و عملی جهاددانشگاهی اهتمام ورزید.

ضمن تعامل سازنده با دانشگاهها و مراکز علمی نهادهای دولتی و خصوصی استان نسبت به موارد زیر کوشا باشید:

1- برنامه ریزی مناسب جهت پیگیری و تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و جهاد تبیین

2- تلاش در جهت جذب و بهره مندی از نیروهای جوان مستعد و متخصص

3- بستر لازم جهت حضور فعالان علمی فرهنگی و فناوری در جهت انجام ماموریتهای محوله

4- تعامل سازنده با دانشگاههای استان و همکاری عمیق در حوزه علم و فرهنگ، فناوری و نوآوری

گفتنی است، دکتر حسن محمدی‌مجد، پیش از این به عنوان مدیر گروه پژوهشی مهندسی مکانیک پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاددانشگاهی و مدیر پروژه تدوین دانش فنی و تولید انبوه مته‌های حفاری دندانه‌ای در جهاددانشگاهی خوزستان مشغول فعالیت بود.

تدوین دانش فنی و تولید انبوه مته‌های حفاری دندانه‌ای که شامل هشت نوع مته حفاری است و اجرای پروژه تدوین دانش فنی و ساخت و بومی سازی مته حفاری PDC  که جز پروژه‌های استراتژیک صنعت نفت محسوب می‌شود در کارنامه این پژوهشگر جهاددانشگاهی به چشم می‌خورد.

حسن محمدی مجد دکتری تخصصی مهندسی مکانیک از دانشگاه فردوسی مشهد و عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی خوزستان می باشد. که از جمله سوابق وی می توان به مدیریت پروژه بومی سازی دانش فنی مته ای حفاری دندانه ای، دستیابی به دانش فنی ۹ نوع مته حفاری دندانه ای، تأسیس و راه اندازی و مدیریت خط تولید مته های حفاری، مدیریت پروژه بومی سازی دانش فنی مته های حفاری الماسه، مدیریت گروه پژوهشی مهندسی مکانیک پژوهشکده تکنولوژی تولید، جهادگر نمونه کشور در حوزه پژوهش سال ۹۳، فناور نمونه کشور سال ۹۷ اشاره کرد.