به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۳۶ کد : ۵۸۵۲۲ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، ‏چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ از دکتر عبدالمجید حسنی و مهندس زیبا قهنوی که به تازگی به جمع بازنشستگان سازمان پیوسته اند تقدیر شد .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، چهارشنبه 31 خرداد 1402 با حضور رئیس و معاونین سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان از دکتر عبدالمجید حسنی و مهندس زیبا قهنوی که به تازگی به جمع بازنشستگان سازمان پیوسته اند تقدیر شد .

در این جلسه دکتر حسن محمدی مجد ضمن تشکر از زحمات ۳۰ ساله همکاران، تاکید کرد که پیشرفت های کنونی سازمان حاصل تلاش ها و مجاهدت های بی وقفه همکاران است . رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان به توجه جدی و پشتیبانی کامل سازمان از بازنشستگان تاکید کرده و در پایان ضمن آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون در عرصه های مختلف زندگی برای ایشان، به آنها لوح سپاس اهدا کرد .

کلید واژه ها: سازمان سازمان جهاد سازمان جهاد دانشگاهی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان جهاد جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی خوزستان دانشگاهی دانشگاهی خوزستان خوزستان