مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب:

مته‌های حفاری جهاددانشگاهی بهتر از مشابه خارجی است

۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۰ کد : ۴۱۴۱۰ پژوهش و فناوری
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: عملکرد مته‌های حفاری ساخته شده توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهی خوزستان از نظر کیفی بسیار عالی و حتی بهتر از مشابه‌های خارجی است.
مته‌های حفاری جهاددانشگاهی بهتر از مشابه خارجی است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، علیرضا دانشی در خصوص ساخت مته‌های حفاری توسط پژوهشگران جهاددانشگاهی خوزستان اظهار کرد: جهاددانشگاهی در بحث ساخت مته‌های حفاری، خواست و توانست و این مساله یک دستاورد بسیار خوب برای نظام اسلامی ایران است.

وی افزود: خوشبختانه مته‌های موردنیاز صنعت حفاری یکی پس از دیگری توسط تولیدکنندگان داخلی ساخته می‌شود و این مساله نویددهنده آینده بسیار خوبی برای کشور و صنعت نفت است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: روند بسیار خوبی را در بحث بومی سازی مته‌های حفاری در درون کشور شاهد هستیم و امیدواریم این روند با سرعت بیشتری ادامه یابد.

دانشی در خصوص کیفیت مته‌های حفاری ساخته شده در جهاد دانشگاهی عنوان کرد: عملکرد مته‌های حفاری ساخته شده توسط پژوهشگران جهاددانشگاهی خوزستان از نظر کیفی بسیار عالی و حتی بهتر از مشابه‌های خارجی است.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی جهاددانشگاهی خوزستان مته حفاری