آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز

۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۶:۲۹ کد : ۸۲۶۸۶ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان آموزشی
آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ در محل تالار اجتماعات فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم علی‌حسین حسین‌زاده به عنوان سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز معارفه و علی‌محمد آخوندعلی ریاست پیشین دانشگاه تکریم شد.
آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی ، آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز، چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ در محل تالار اجتماعات فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم علی‌حسین حسین‌زاده به عنوان سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز معارفه و علی‌محمد آخوندعلی ریاست پیشین دانشگاه تکریم شد.

 

‌سید محمدرضا موالی‌زاده در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز که امروز (۲۰ فروردین ماه) انجام شد، با تاکید بر تجلیل از مفاخر خوزستان از جمله پروفسور کرم زاده و تقدیر از زحمات رئیس پیشین این دانشگاه اظهار کرد: خوزستان باید به دوران شکوفایی خود برگردد و در این زمینه باید از ظرفیت دانشگاه استفاده شود. سرنوشت توسعه خوزستان به میزان توجه ما به مرجعیت دانشگاه برمی‌گردد.

وی افزود: میزان توجه کشورهای پیشرفته به دانشگاه بسیار مهم است. بنابراین باید تلاش شود ارتباط فی ما بین دانشگاه و محیط خارج از آن از جمله صنعت، کشاورزی و... بیشتر شود.

باید نخبگان علمی در کنار نخبگان اجرایی قرار بگیرند

موالی زاده بیان کرد: شاید نخبگان علمی آرمان‌های دارای زاویه با واقعیت داشته باشند اما باید نخبگان علمی در کنار نخبگان اجرایی قرار بگیرند. نخبگان اجرایی نیز درگیر کار هستند و از فضای علمی فاصله گرفته‌اند که باید بازآموزی شوند و با مراکز علمی ارتباط بگیرند. پایان‌نامه‌های دانشجویی باید به این سمت بروند.

وی با اشاره به شعار امسال و تلاش حداکثری و استفاده از ظرفیت دانشگاه برای تحقق آن عنوان کرد: دانشگاه شهید چمران از نظر ظرفیت علمی چیزی کم ندارد و باید از این ظرفیت برای توسعه خوزستان بکار گرفته شود.

همچنین احمدرضا خضری، مشاور وزیر علوم با تبریک سالروز فن آوری هسته ای اظهار کرد: اهواز قطب دانشگاهی و علمی، شهر خرما، شهر نفت و معادن زرخیز، شهر کارون و پل‌های عظیم، شهر شعر، موسیقی و ورزش، شهر خوزی‌ها، شهر رنگین‌کمان اقوام، شهر اقوام ادیان و مذاهب گوناگون و شهر جندی‌شاپورو دانشگاه‌های علمی است و این سرزمین‌ خاستگاه نخستین دانشگاه ایران است.

 

وی افزود: دانشگاه شهید چمران با داشتن بیش از ۱۸۰ هکتار عرصه و هزاران مترمربع فضای آموزشی و کالبدی، مادر دانشگاه‌های خوزستان است که بیش از ۶۰۰ عضو هیات علمی، ۱۲۰۰ کارمند و ۱۳ هزار دانشجو در اختیار دارد. این دانشگاه با داشتن ده‌ها سالن و کتابخانه و هزاران دانش‌آموخته، در کشور و جهان تاثیرگذار است و عرصه مناسب انجام فعالیت‌های علمی است.

مشاور وزیر علوم گفت: دانشگاه شهید چمران اهواز دارای جایگاه خوبی است و با داشتن رتبه‌های داخلی و خارجی، نقش تاثیرگذاری در تمدن‌آفرینی و اثرگذاری اجتماعی دارد و انتظار می‌رود چنین دانشگاهی کارهای مهم و اثرگذاری انجام دهد.


مشاور وزیر علوم با اشاره به پرداخت بسیاری از بدهی‌ها عنوان کرد: برای اولین بار در تاریخ این کشور، ۱۱۵ درصد اعتبارات دریافت شده است که این موضوع به دلیل تلاش شبانه‌روزی است.‌

وی با بیان اینکه باید نشاط به فضای دانشگاه برگردد، افزود: در مدیریت دانشگاه‌ها اصل وزارت علوم ابقا است نه تغییر. اگر کسی می‌تواند در مسیر گفتمان نظام، حاکمیت و وزارت همراهی کند هیچ‌تغییری انجام نمی‌شود و تاکنون تنها روسای ۴۴ دانشگاه تغییر کرده اما در دوره‌های گذشته‌ در مدت مشابهاین رقم ۸۸ رییس دانشگاه بوده است. این وضعیت نشان می‌دهد برای تغییر روسای دانشگاه‌ها سراسیمه و شتابگرانه اقدام نشده و اگر تغییری انجام شده است اقتضاء شرایط بوده است.
.


نظر شما :