توسعه همکاری سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و مدیریت بحران استانداری خوزستان

مهندس عبداللهی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان : ظرفیت‌هایی که جهاد دانشگاهی خوزستان در اختیار دارد، می‌تواند نقش مهمی در ارتقاء کیفیت و سرعت واکنش ما در مواجهه با بحران‌ها ایفا کند.
۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۳:۵۶ کد : ۸۳۲۲۰ اخبار برگزیده اخبار عمومی سازمان پژوهش و فناوری
در نشستی مشترک که با حضور دکتر حسن محمدی مجد، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و مهندس عبداللهی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان برگزار شد، راهکارهای توسعه همکاری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی جهاد دانشگاهی در حوزه مدیریت بحران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
توسعه همکاری سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و مدیریت بحران استانداری خوزستان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، در نشستی مشترک که با حضور دکتر حسن محمدی مجد، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان و مهندس عبداللهی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان برگزار شد، راهکارهای توسعه همکاری و بهره‌گیری از ظرفیت‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی جهاد دانشگاهی در حوزه مدیریت بحران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه، دکتر محمدی مجد ضمن معرفی توانمندی‌های سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در حوزه‌های فنی و مهندسی، پزشکی، فرهنگی و آموزشی، به ارائه مجموعه‌ای از پیشنهادات کاربردی در راستای ارتقای عملکرد مدیریت بحران در سطح استان پرداخت.

از جمله این پیشنهادات می‌توان به طراحی و اجرای طرح‌های نظرسنجی و پژوهش‌های اجتماعی برای شناسایی رفتارها و نیازهای مردم در مواقع بحران، طراحی و ساخت تجهیزات مورد نیاز برای شرایط بحرانی نظیر سامانه‌های هشدار سریع، ارائه خدمات پزشکی و درمانی در بحران‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت مراکز درمانی وابسته به جهاد دانشگاهی، و همچنین اطلاع‌رسانی و آموزش عمومی از طریق رسانه‌هایی نظیر خبرگزاری ایسنا اشاره کرد.

همچنین استفاده از ظرفیت‌های علمی و فنی جهاد دانشگاهی در بازرسی و ارزیابی سازه‌ها، پل‌ها، مخازن و دیگر زیرساخت‌های صنعتی استان به منظور سنجش میزان مقاومت آن‌ها در برابر بلایای طبیعی و صنعتی، و توسعه یک اپلیکیشن جامع مدیریت بحران برای استفاده هم‌زمان مردم و مسئولان با تکیه بر فناوری‌های نوینی همچون هوش مصنوعی، از دیگر محورهای مطرح شده توسط دکتر محمدی مجد بود.

 

مهندس بهنام قدرتی، معاون پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز در این نشست با برشمردن توان مندی های سازمان در حوزه های پزشکی، درمان ناباروری و غربالگری بیماری های شایع غیر واگیر از جمله انواع سرطان های مردان و زنان با اشاره به افزایش روزافزون آمار بروز انواع سرطان ها علی الخصوص سرطان های سینه در بانوان و پروستات در مردان به دلیل تغییرات سبک زندگی درافراد و همچنین قرار گرفتن در معرض انواع آلاینده های محیطی در استان، به آمادگی این سازمان در ارائه انواع خدمات غربالگری مورد نیاز جهت پرسنل ادارات و سازمان ها و ارائه انواع آموزش های لازم به ایشان در این خصوص اشاره نمود.

 

در ادامه این نشست، مهندس عبدالهی با ابراز خرسندی از تعامل صورت‌گرفته، تأکید کرد: «مدیریت بحران نیازمند رویکردی علمی، داده‌محور و چندبُعدی است. ظرفیت‌هایی که جهاد دانشگاهی خوزستان در اختیار دارد، می‌تواند نقش مهمی در ارتقاء کیفیت و سرعت واکنش ما در مواجهه با بحران‌ها ایفا کند.»

وی افزود: «اطلاع‌رسانی دقیق، آموزش مستمر مردم، و بهره‌گیری از فناوری‌های نو از جمله اولویت‌های اصلی ما در حوزه مدیریت بحران است. در این مسیر، از همه ظرفیت‌های بومی و علمی به‌ ویژه نهادهایی چون جهاد دانشگاهی استقبال می‌کنیم. مجموعه مدیریت بحران استانداری خوزستان آمادگی کامل دارد تا این همکاری را در قالب برنامه‌های عملیاتی مشترک دنبال کند.»


نظر شما :